Köszönet az iskolai közösségünk nevében

Kedves Szülők, Pedagógusok, Diákok, kedves Támogatóink!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani iskolai közösségünk nevében a Hunyadivárosi Napok tombola akcióján tanúsított lelkes együttműködésükért. Hálás köszönetet érdemelnek a tombolatárgyak felajánlói, a támogatók felkutatói, a tombola árusításában, s a sorsolás lebonyolításában részt vevők.

Összefogásunk eredményeként 726 000 Ft rekordbevétel keletkezett, melynek felhasználásáról a szülői munkaközösséggel egyeztetünk.

Lóczi László

Millió lépés az iskoládért

Kedves Szülők!

Március végén iskolánk regisztrált a “Millió lépés az iskoládért” akcióba, és felhívásunkra szerencsére nagyon sokan csatlakoztak, és gyarapítják a suli kilométereit! A mai nappal 274 fővel veszünk részt a kezdeményezésben,  és országosan a 78. helyen állunk! Már több, mint 5 kék kört teljesítettünk, ami azt jelenti, hogy már 5 “sorsjeggyel” benne leszünk a sorsolásban, ahol 1000000 Ft-ot nyerhet az iskola sportszerekre! Ha azt szeretnénk -és nagyon szeretnénk!-, hogy minél nagyobb esélyünk legyen a nyereményre, akkor jó lenne ha még többen regisztrálnának és segítenének a gyűjtésben!
Jelentkezhetnek szülők, nagyszülők, ismerősök is, és  csatlakozzanak a Corvinás csapathoz! Köszönjük a segítséget!