Igénylés

Étkezés online igénylő

Étkezés igénylő
(ha nem sikerül az online kitöltés)

Új felhasználónak regisztráció a szülői felületre

Kedvezményes étkeztetés igénylése
(intézményenként egy családnak egy nyomtatvány elegendő, nagycsaládosoknak szükséges a második oldal töltése, lehetőleg kétoldalas nyomtatásban, a kitöltött, aláírt nyomtatvány a titkárságon leadható)

Diétás étkezés igénylése

 

ÉTKEZÉS IGÉNYLÉS

A 2020/2021-es tanévre – első sorban a járványügyi veszély miatt – bevezetésre került egy elektronikus felület az étkezések igénylésére, mely itt érhető el:
ADATFELVÉTELI LAP
Az adatlapban rögzítettek a “Küldés” gomb megnyomása után időbélyeggel ellátva egy védett területen mentődnek. Ha küldés után a “Válaszát rögzítettük” üzenetet látja, és a kitöltött adatlapról kap egy másolatot a megadott email címre, akkor biztos lehet a rendelésében.
Ha eddig kért étkezést gyermeke számára, de most már nem kér, akkor is töltse ki ezt a lapot, és jelölje az “étkezést NEM igényelek” lehetőséget.
Ha bármi kérdése, problémája lenne az adatlap kitöltésével, akkor hívja a 20/422-9870 telefonszámot.
Ha valamilyen okból kifolyólag ezt az adatlapot nem tudja kitölteni, akkor az iskola titkárságán kérhető nyomtatvány, amelyet kitöltés után ott megőriznek.
Kedvezményes és/vagy diétás étkezés esetén további nyomtatvány(ok) letöltése és kitöltése kötelező. A dátum mindenhol 2021. augusztus 31. legyen! A kitöltött és kék tintával aláírt nyomtatványokat az iskola titkárságán (esetleg a portán) lehet leadni június 25-ig minden munkanap, a nyári szünet alatt szerdánként 11 óráig. Itt gyűjtik a szükséges kedvezményt igazoló igazolásokat is (részletek az étkezés menüben).

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2021.június 30.