Igénylés

Igénylés 2021/2022-es tanévre

Étkezés online igénylő (minden étkezést kérőnek tölteni kell)

Étkezés igénylő
(ha nem sikerül az online kitöltés, ha nem tudja kinyomtatni se, akkor az iskola titkárságán kérhet nyomtatványt)

Új felhasználónak regisztráció a szülői felületre (ha már testvérnek regisztrált, akkor nem kell újat tölteni, ha még nem, akkor kitöltve, kinyomtatva az iskola titkárságán adja le.)

Kedvezményes étkeztetés igénylése
(intézményenként egy családnak egy nyomtatvány elegendő, minden tanévre új töltendő, nagycsaládosoknak szükséges a második oldal töltése, lehetőleg kétoldalas nyomtatásban, a kitöltött, aláírt nyomtatvány a titkárságon leadható)

Diétás étkezés igénylése

Online igénylő lap kitöltése

Az adatlapban rögzítettek a “KÜLDÉS” gomb megnyomása után időbélyeggel ellátva egy védett területen mentődnek. Ha küldés után a “VÁLASZÁT RÖGZÍTETTÜK” üzenetet látja, és a kitöltött adatlapról kap egy másolatot a megadott email címre, akkor biztos lehet a rendelésében, ezt továbbítani nem szükséges.
Ha eddig kért étkezést gyermeke számára, de most már nem kér, akkor is töltse ki ezt a lapot, és jelölje az “étkezést NEM igényelek” lehetőséget. .
Ha nem tudják az étkezési kártya számát, mert még nem kaptak, elveszítették, akkor ezt a kérdést hagyják üresen.
Ha bármi kérdés lenne, elakadt az adatlap kitöltésében, akkor hívja a 20/422-9870 telefonszámot.
Kedvezményes és/vagy diétás étkezés esetén további nyomtatvány(ok) letöltése és kitöltése kötelező. A dátumozás mindenhol 2021. augusztus 31. legyen!

A kitöltött és kék tintával aláírt nyomtatványokat, igazolásokat az iskola titkárságán (esetleg a portán) lehet leadni július 2-ig minden munkanap, a nyári szünet alatt szerdánként 11 óráig

Adatfelvételi lap

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2022. július 30.